Live sexchat nu online leuke meiden kom sex chatten | Wanneer moet je hulp inschakelen bij het innemen van Cenforce pillen?
366
post-template-default,single,single-post,postid-366,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Wanneer moet je hulp inschakelen bij het innemen van Cenforce pillen?

Wanneer moet je hulp inschakelen bij het innemen van Cenforce pillen?

Wanneer je ongeveer vier keer de Cenforce pillen hebt geprobeerd, dan is het zaak om met je huisarts te overleggen over hoe het is gegaan. Je huisarts kan op basis hiervan de dosis van de pil aanpassen. Redenen hiervoor kunnen zijn om bijwerkingen te hebben, of een hogere dosis om de pil beter te laten werken. Als je een stijve penis met een erectiepil kunt krijgen, dan lukt het misschien ook om het daarna weer zonder de pil te doen. Je doet er goed aan om zo nu en dan zonder pil uit te proberen. Het kan ook voorkomen dat het niet lukt om met de pil een erectie te krijgen. In dat geval moet er gekeken worden of de pillen op de juiste manier gebruikt zijn. Erectiepillen werken namelijk alleen als je opgewonden genoeg bent en zin in gemeenschap hebt.

Hulp van de huisarts

Samen met je huisarts zoek je naar de juiste dosis van de erectiepil. De pil moet voor een erectie zorgen en tegelijkertijd zo weinig mogelijk bijwerkingen geven. Als je de juiste pil hebt gevonden, kun je hem blijven gebruiken zonder dat er controle nodig is.

Wanneer moet je de huisarts bellen bij het gebruik van erectiepillen?

In bepaalde situaties is het essentieel om direct de huisarts te bellen. Denk aan pijn op de borst na het slikken van een erectiepil. Bel de huisarts als de pijn niet minder wordt binnen vijf minuten. Je mag in dat geval geen pil of spray onder de tong nemen. Wanneer je een erectiepil en een nitraat pil tegelijkertijd hebt ingenomen, dien je met spoed naar het ziekenhuis te gaan. Je moet er 1 tot 2 dagen blijven. Een ander scenario waarvoor de huisarts gebeld moet worden, is wanneer de penis na vier uur nog steeds stijf is. Dit is gevaarlijk, omdat de binnenkant van de penis stuk kan gaan. Een arts in het ziekenhuis moet je dan behandelen.

Situaties om waarin een afspraak met de huisarts gemaakt moet worden

Als je erectiepillen gebruikt, moet je een afspraak met de huisarts maken als je andere medicijnen gaat gebruiken. Een andere situatie om de huisarts in te schakelen is wanneer je een hart- of vaatziekte hebt, zoals een beroerte, trombose of hartkramp.

Geen reactie's

Geef een reactie